Oferta Video Catalog

 

 

1. Video catalog – Video brochure

Un ecran LCD încorporat într-o carcasa imprimată full color, atât de simplu dar cu un impact atat de puternic. Chiar și dumneavoastră ati fi preferat acum o prezentare video și nu un text de citit.

Scopul lor este de a transmite videoclipuri influente catre clienții potențiali vizați. Ele pot fi livrate manual sau trimise prin poștă, fiind foarte greu de ignorat. Ulterior, destinatarii au o rata de răspuns mult mai mare, de până la 66%. Ce alte medii de marketing pot pretinde asta?

În același timp, pe baza feedback-ului clienților noștri, chiar și destinatarii care nu răspund imediat după ce au primit o broșură video răspund de obicei prietenos și favorabil în timpul urmăririi.

Oferind o combinație puternică de audio, video și tipărire, broșurile video implică publicul țintă în moduri în care strategiile tradiționale de marketing pur și simplu nu le pot face. Deoarece sunt mult mai eficiente, depășesc efectul campaniilor de mailing, prinț sau care folosesc alte materiale promotionale informative.  De asemenea, rentabilitatea investiției este fantastică.

Modurile în care clientii nostri le folosesc cu succes sunt pentru vânzări, marketing, strângere de fonduri, recrutare, instruire, expunerea mărcii și educarea angajaților și a consumatorilor. Ele pot fi și portofolii de lucrări ale artistilor, prezentari de vanzari ca suport pentru agenți, catalog de produse sau poate doar un mesaj de impact transmis la momentul potrivit.

 


De ce sunt extrem de eficiente broșurile video?

În calitate de proprietar de afaceri, agent de vânzări sau agent de marketing, probabil că știți bine faptul că marketingul video este strategia numărul 1 în lumea de astăzi.

Desigur, videoclipurile pot spune mai multe în mai puțin timp decât printul, combinând imaginile cu sunetul și mișcarea. Videoclipurile se simt, de asemenea, mai demne de încredere. În plus, au o modalitate de a crea conexiuni între prezentatori și telespectatori sau între companii și consumatori.

Acestea fiind spuse, s-ar putea să știți deja că cea mai mare provocare cu care se confruntă companiile în ceea ce privește marketingul video este ca oamenii potriviți să le vizioneze videoclipurile. Pur și simplu nu este suficient să le postați pe site-uri web sau pe rețelele sociale și apoi să sperați că publicul țintă le va găsi.

 

Deci, dacă nu este suficient de bun, care este soluția?

Ei bine, așa cum am descoperit în ultimul deceniu în ce priveste produsele de marketing video, ele  au efectul maxim atunci când se distribuie direct către clienții potențiali vizați.

 

De ce? Pentru că broșurile video sunt în mod natural prea interesante pentru a fi ignorate. 

În plus, ele măresc valoarea percepută a produselor, serviciilor și oportunităților, în timp ce fac mesajele mai memorabile. Ulterior, când cineva dorește sau are nevoie de orice vinde o companie, va fi primul lucru de care își va aduce aminte.

Nu este acesta unul dintre obiectivele principale ale marketingului?

 

Detalii tehnice:
Display: HD 7-inch LCD color screen 
Dimensiune ecran display:153*86MM
Rezolutie imagine:1024*600(16:9)
Memorie: Built-in 1GB 
Built-in 3.7V 1200mAh  Lithium battery și durata de funcționare este de 1.5-2 ore
Support video format MP4,AVI, JPG
Build in 8Ω 2W speakerx1
Opțiuni multiple design, prinț full color, material suport de calitate superioara, plăcut la atingere
System support:Win98/ME/NT/2000/XP/WIN 7/mac
Accesorii: cablu USB pentru încărcare și transfer date
USB cable for charging and upload video full color printing card
A grade screen + A grade battery + 100% new flash

Va mulțumim pentru atenția acordata și așteptam cu interes feedback-ul dumneavoastră!

Echipa Promotop