Promovare

Dincolo de realizarea materialelor promoţionale atractive, activitatea de promovare implică şi servicii conexe de organizare a campaniilor publicitare. Fie ca este vorba despre lansari de produse şi servicii, sampling, distribuire de flyere, evenimente de prezentare, conferinte, targuri, simpozioane, festivaluri si alte asemenea activitati, echipa Agentiei de publicitate Promotop Iasi este pregatita sa preia greul de pe umerii dvs si sa dezvolte o actiune de succes, cu impact masurabil.

 

Hostess

Hostess este activitatea pe care fetele sau baietii o presteaza in cadrul unui eveniment si nu numai, ce consta in interactionarea cu invitatii, vizitatorii.

 

 

Principalele activitati pe care le desfasoara:

·  intampinarea clientilor, intretinerea atmosferei

·  actiuni pentru lansari de produse, activitati de promovare, conferinte, targuri, expozitii, nunti, petreceri, restaurante

·  buna desfasurare a procesului de inregistrare al clientilor si insotirea lor la locurile rezervate

·  atragerea de vizitatori in stand ( la targuri, expozitii )

·  oferirea de informatii pentru clienti / vizitatori / invitati

·  distribuirea materialelor publicitare, promovarea imaginii firmei

 

Sampling

Samplingul reprezinta una din cele mai utilizate metoda de promovare a unui produs sau serviciu. Indiferent de locatie, ca e hypermarket, supermarket sau magazine de cartier, samplingul este o metoda eficienta de promovare. In raport cu celelalte metode de promovare a unui produs sau serviciu, samplingul are doua mari avantaje: le ofera posibilitatea consumatorilor sa testeze/deguste un produs fara sa suporte vreun cost si in general, oferirea unui premiu sau a unui cadou neconditionat, este perceput intr-un mod pozitiv si atrage consideratie.

 

Principalele activitati pe care un promoter le desfasoara sunt:

•  abordarea tuturor clientilor din locatie

prezentarea produsului  conform speech-ului stabilit

ajuta clientii sa aleaga produsele promovate si ofera consultanta

actioneaza astfel incat sa sporeasca cresterea vanzarilor

 

Mystery shopper

Mystery shopping este o metoda de evaluare a serviciilor pentru client prin intermediul careia se evalueaza in ce masura angajatii care interactioneaza cu clientii finali respecta toate procedurile si politicile firmei pe care o reprezinta. Este cea mai buna modalitate de analiza directa a impactului pe care il are comunicarea directa dintre vanzatori/consultanti de vanzari si clientul final. Cu alte cuvinte, reprezinta testarea la cald a front-line-ului, acel moment al adevărului în care se pot determina punctele forte si punctele slabe ale unei echipe de vanzari.

Principalele activitati ale unui mystery shopper:

vizitarea diverselor magazine sub identitatea unui client real

achizitionarea unor produse sau servicii

evaluarea angajatilor in functie de cerintele clientului

oferirea tuturor informatiilor pe care clientul le solicita

 

Distribuire de flyere

Consta in impartirea de flyere in diverse locatii si moduri dorite de client. Se pot distribui:

 

-        stradal;

-        in cutii postale;

-        drop mail;

-        in clanta usii- door hanger, etc.

 

 

 

 

 

Experienta de peste 10 ani pe care noi, echipa Agentiei de publicitate Promotop Iasi, o avem in furnizarea acestori servicii, ne ajuta sa va sugeram zonele cele mai bune pentru distributie, sa facem o distribuire echilibrata si eficienta, si, pentru fiecare campanie realizata, sa furnizam poze si rapoarte din care sa reiasa impactul actiunii.

Principalele activitati desfasurate de catre promoter sunt:

cautarea si identificarea locurilor aglomerate, a grupurilor mari de oameni, a zonelor in care produsul/serviciul promovat poate prezenta cel mai mare interes;

distributia materialelor conform cerintelor campaniei de promovare;

sustinerea speech-ului stabilit in documentatia campaniei.