indoor outdoor printing

 

Servicii de grafica vizuala

Înțelegem că imaginile sunt totul, de aceea atât de mulți clienți au încredere în noi atunci când vine vorba de proiectarea aspectului și a brandului lor. Designerii noștri generează grafică de tip "head-tourning" adaptată exclusiv pentru brandul și publicul țintă.

Servicii de design și creație:

- Dezvoltarea conceptului
- Șabloane personalizate
- Scheme conceptuale

De la concepție și proiectare, până la fabricare și instalare sunt atributiile noastre. Punctul nostru forte constă în stabilirea unei comunicări clare, ceea ce înseamnă că vom acționa ca un liant între toate părțile implicate rezultand o gestionare mai exactă a proiectului și intr-un timp de livrare îmbunătățit.

 

Printing indoor

- printuri menite sa sublinieze anumite promotii, actiuni si activitati:
- print diverse stickere hartie sau pvc mat sau lucios, customizate pe dimensiunile necesare, printul realizandu-se la cea mai buna calitate oferind culori exceptionale. Putem oferi si laminare mata sau lucioasa.
- print window graphic;
- print floor graphics.

Se utilizeaza pentru decorarea podelelor indoor sau putdoor. Folia de laminare asigura protectie asupra printului si are rol antialunecare. Se pot realiza orice forma dorita.

- folie sablare geamuri. Se pot realiza diverse elemente grafice conform cerintelor asigurand in acelasi timp un ambient mai placut.
- print autocolant pvc pentru gresie, faianta, sticla, lemn etc.;
- displayuri plexiglass
- rame click frame
- roll-up-uri, sistem spider
- standuri expozitionale
- people stopper.

 

Printing outdoor

- bannere simplă faţă sau dublă faţă pe dimensiuni customizate, finisate (tiv, capse).
- meshuri
- panouri publicitare
- casete luminoase
- litere volumetrice
- steaguri

Colantare auto - modalitatea de promovare si de mentinere a imaginii companiei dumneavoastra. Oferim servicii de print, laminare şi montaj de la elemente simple pana la colare auto completă.