Metode de plată

 

1. Ramburs (numerar la curier)

Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării.

Taxa financiară a acestui serviciu este suportată de client, însă în baza contractului încheiat între noi și firma de curierat, contract care este foarte avantajos. În cazul în care clientul are încheiate contracte cu alte firme de curierat, atunci se poate opta și pentru trimiterea curierului de către client la punctul de ridicare din Iaşi, Miroslava 707305,Valea Ursului, Str. Principală 2B, (DJ248A, Rond Miroslava). Rambursul este taxa financiară percepută de curier pentru efectuarea acestui serviciu. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.

 


2. Transfer bancar, Depunere în cont

La înregistrarea comenzii aveți posibilitatea să alegeți plata prin bancă. Plata se face în baza facturii proformă emise de către SC PROMOTOP MKT S.R.L., după confirmarea disponibilității produselor. În cazul în care nu aveți cont bancar, puteți efectua o depunere de numerar în contul SC PROMOTOP MKT S.R.L..

SC PROMOTOP MKT  S.R.L. va pune la dispozitie urmatorul cont: RO05BRDE240SV62458162400, deschis la BRD Iasi. Factura proformă este valabilă 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectuează după intrarea în contul SC PROMOTOP MKT  S.R.L. a sumei aferente. Pentru ca plata să poată fi asociată comenzii dumneavoastră, trebuie ca pe ordinul de plată să fie menționat numărul facturii proformă. Plata prin transfer bancar efectuată în numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie făcută doar din contul respectivei Persoane Juridice.