Politica de retur

Clientul poate returna produsele comandate, daca acestea sunt nepersonalziate si nu corespund cu ce a comandat (caracteristici) si are obligatia de a notifica acest lucru pe email (office@promotop.eu) in termen de 48 de ore.
Daca produsele sunt personalizate conform simularii acceptate, produsele nu se pot returna.

 

Emailul prin care notificati returul comenzii trebuie sa contina urmatoarele date:

Nume client:

Numar factura fiscala:

Denumirea produsului (produselor) si cantitatea:

Motivul returnarii*:

Contul IBAN:

Alte mentiuni:


Pentru toate coletele si produsele returnate la cererea clientului, fara culpa firmei, se va retine o taxa de manipulare si ambalare in valoare de 30 lei.
Costul direct al returnarii produselor va fi suportat de catre Cumparator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate.
Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala.NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

– Produse pentru care s-a dat acceptul de personalizare si sunt personalizate;

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau care nu respecta termenii de garantie;

– Produse aduse pe comenzi speciale.

 

Produsele aferente unor comenzi care au depasit perioada de returnare se pot accepta doar cu penalizare aplicata la valoarea de achizitie. Valoarea penalizarii va fi calculata in functie de adaosul produsului si eventualele pierderi legate de o vanzare a produsului ca un produs resigilat. Valoarea minima de penalizare este de 5%, iar cea maxima de 30%. Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail impreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare). Termenul de returnare al banilor in cazul in care perioada de returnare a fost depasita este de maximum 30 de zile.

 

DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:

SC PROMOTOP MKT SRL – Departament Service & Retur

Iasi, Miroslava, Valea Ursului, str. Principala nr 2B
Telefon: 0740.23.40.40;

E-mail: office@promotop.eu

Program de lucru: Luni-Vineri 7:30 – 16:00

Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS. Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar.