Cum se livrează

  

Livrarea, un serviciu esențial

 

Livrarea produselor este la fel de importantă ca și procesul de cumpărare. Din acest motiv am ales să lucrăm cu cele mai renumite companii de curierat, totul pentru satisfactia clienților noștri . Prețurile de livrare  sunt afișate la vedere și nu există costuri ascunse. Prețul de livrare va fi afișat la finalizarea comenzii în momentul în care se introduc județul și localitatea exactă. Comanda este valabilă doar după confirmarea telefonică cu dumneavoastră. Livrarea produselor aflate pe stoc se face în 24 - 48 de ore după confirmarea telefonică a comenzii în cazul depunerii ei până la ora 14:00. În cazul în care produsul nu se află în stoc, se va comunica termenul de livrare estimat. Livrarea se face doar pe teritoriul României.


 

Livrarea prin curier rapid

Comenzile depuse până în ora 14:00 și confirmate telefonic sau prin SMS se vor livra a doua zi. În funcție de localitatea de destinație livrările încep de la ora 8 dimineața. După ce coletul va ajunge în punctul de livrare cel mai apropiat localității de destinație, curierul va trimite un SMS destinatarului cu planificarea livrării. Este important să raspundeți la telefon pentru a intra în posesia coletului în timp util.

 


 

Comenzile de sâmbătă și duminică

 

Comenzile plasate sămbătă și duminică, precum și în zilele declarate sărbători legale, vor fi procesate și predate curierului până la sfârșitul primei zile lucrătoare ce urmează celei nelucrătoare.