De ce PROMOTOP

Agentia de Publicitate Promotop Iasi se afla pe piata romaneasca inca din anul 2004 si asigura manangementul actiunilor de promovare (de la cercetare, concept design grafic, creatie proprie, hostess, sampling, etc. si nu in ultimul rand importul direct de materiale promotionale si personalizarea acestora). Agentia Promotop este renumita si se afla in topul firmelor care asigura servicii asemanatoare.

 

In cei peste 11 ani de experienta, Promotop si-a perfectionat competentele in managementul proiectelor de publicitate si a gestionat eficient diferite campanii ale clientilor din portofoliu. Credem foarte mult in dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung si in relatia cu clientii nostri, suntem onesti, proactivi si implicati total in proiectele pe care le dezvoltam.

 

Impreuna cu clientii nostri reusim sa cream si sa impartasim experiente deosebite si, in acelasi timp sa ii sustinem in promovarea produselor si serviciilor care le detin, toate acestea reusind sa le realizam prin intermediul unei game variate de servicii de marketing si promovare a vanzarilor.

 

Agentia de publicitate Promotop poate deveni departamentul virtual al oricarei companii care doreste sa isi faca o promovare de calitate si eficienta dar in acelasi timp este responsabila sa gaseasca modul cel mai adecvat de exprimare pentru aceasta. Scopul nostru este sa consiliem clientul incat sa obtina cea mai buna imagine si sa isi puna in valoare produsele si serviciile.

 

Ca agentie de publicitate oferim solutii si servicii foarte diversificate in campaniile de promovare, organizam si supervizam desfasurarea oricarui tip de eveniment, astfel incat, alaturi de noi potentialul client va lucra cu o echipa tanara, dinamica, pasionata de ceea ce face si atenta la fiecare detaliu care conteaza pentru tine. Scopul nostru este de a pune in valoare produsele si serviciile clientului, de a stimula dorintele potentialilor clienti si nu in ultimul rand, de a ajuta la cresterea business-ului pe care il detine clientul.

 

Serviciile puse la dispozitie de Agentia Promotop si implementate de echipa din care este alcatuita au reusit in timp sa multumeasca clientii cu care a colaborat, drept dovada sta si portofoliul la care an de an s-au adaugat nume importante si cu care reusim sa mentinem intr-un mod activ colaborarea, prin realizarea lunara de diferite campanii de promovare.