Noutati

Daruieste iubire!
07 Feb / 2017

Daruieste iubire!

Scris de: admin Publicat in: Noutati Hits: 328 Comenteaza: 0

Dragostea, iubirea, trăirile care ne animă, ne definesc şi ne conturează viaţa, ne umplu de bucurie şi ne aduc inima în pragul fericirii. În luna februarie, aceste cuvinte revin din ce în ce mai intens în mintea noastră.

Bucură-te de iarnă! Bucură-te de mişcare!
05 Jan / 2017

Bucură-te de iarnă! Bucură-te de mişcare!

Scris de: admin Publicat in: Noutati Hits: 344 Comenteaza: 0

1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a intrat în drepturi, în unele locuri cu ninsori abundente, în altele cu ger năpraznic, provocându-ne însă la a o înfrunta. Este momentul să ne bucurăm de iarnă, cel mai distractiv anotimp!

Colorează-ţi Crăciunul cu Promotop
08 Dec / 2016

Colorează-ţi Crăciunul cu Promotop

Scris de: admin Publicat in: Noutati Hits: 365 Comenteaza: 0

Iarna a venit şi, chiar dacă nu şi-a intrat în totalitate în drepturi, nu ne-a oferit încă zăpada mult aşteptată, ci doar zile ce încep dimineaţa cu temperaturi de -1ᵒ Celsius, timpul sărbătorilor se apropie cu paşi repezi. Filele din calendar zboară, zilele trec de parcă ar fi ore, iar orele ni se par minute prelungite pentru că... AŞTEPTĂM CRĂCIUNUL!

Winter Tea Time
28 Nov / 2016

Winter Tea Time

Scris de: admin Publicat in: Noutati Hits: 233 Comenteaza: 0

Aşa cum despre vin se spune că adăposteşte înţelepciune, în ceai se ascunde o întreagă filosofie de viaţă. În China, de exemplu, accentul în datina ceaiului se pune pe savurarea băuturii, în vreme ce japonezii au construit un adevărat rit ceremonial, ce poate dura uneori câteva ore.

Vinul este o stare de spirit
22 Nov / 2016

Vinul este o stare de spirit

Scris de: admin Publicat in: Noutati Hits: 257 Comenteaza: 0

Potrivit lui Homer: „În pâine şi vin stă puterea creatoare a omului. Prin aceasta se deosebesc zeii de omul muritor, căci ei nu au nevoie de hrană şi nici nu beau vinul cel fermecător”. Un pahar cu vin poate fi suficient ca sângele să se înfierbânte şi să înceapă să clocotească, să genereze trăiri intense şi în acelaşi timp căldură, să lege sau apropie prieteni, să dezlege imaginaţia şi să inspire idei celor strânşi în jurul lui, deschizând uşile creaţiei şi visării pentru că, până la urmă, vinul este o stare de spirit.

Aroma unui vin bun te face să oscilezi între putere şi slăbiciune, între mult visatul eden şi iluzoriul infern, te seduce misterios şi te invită la spovedanie, desfătându-te cu  buchetul său.

De ce am pomenit de vin şi de senzaţiile pe care le oferă? ...

Afişare 1 - 6 din 12 (2 Pagini)