Bucură-te de iarnă! Bucură-te de mişcare!

Bucură-te de iarnă! Bucură-te de mişcare!

Scris de: admin Publicat in: Noutati Creat la: 2017-01-05 Hits: 330 Comenteaza: 0

1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a intrat în drepturi, în unele locuri cu ninsori abundente, în altele cu ger năpraznic, provocându-ne însă la a o înfrunta. Este momentul să ne bucurăm de iarnă, cel mai distractiv anotimp!

Au trecut sărbătorile, s-a terminat cu mesele îmbelşugate şi vizitele la rude şi prieteni, unde, surpriză, tot la masă ne aşezam, e timpul să ne bucurăm de mişcare! Nimic nu se compară cu beneficiile pe care le oferă iarna pentru sănătatea fizică şi psihică. Frigul ne face să ardem mai multe calorii, plimbările în aerul rece previn şi tratează depresia şi întăresc sistemul imunitar, aerul rece ne ajută să gândim şi să ne concentrăm mai bine. Iarna ne oferă gratis echivalentul unui antrenament la sală şi ne propune să trăim viaţa la intensitate maximă, să fim prezenţi activ 100%. Abia când nu mai vine, iar vremea e o toamna prelungită, mohorâtă şi friguroasă, realizăm cât de mult ne lipseşte.

Ce sport să practicăm pentru a ne simţi bine, pentru a ne bucura de acest anotimp fantastic care este iarna? Patinaj, schi, snowboarding, jogging prin zăpadă, iar pentru cei dintre noi care simt nevoia de mai multă adrenalină – alpinism!

Să nu uităm însă de jocurile copilăriei, de plimbatul cu sania, de derdeluşul pe care săniuţa fuge parcă zboară sau în lipsa ei, de colacul sau improvizaţiile ad-hoc făcute tocmai pentru a ne bucura de alunecarea lină, de bulgăreala care ne înroşeşte obrajii şi vârful nasului, ne îngheaţă mâinile, însă ne aduce râsul pe buze, ne face să uităm de griji şi să emanăm fericire şi bucurie prin toţi porii.

Pentru că şi noi, membrii echipei Agenţiei de Publicitate PROMOTOP Iaşi, ne bucurăm de iarnă, de mişcare şi de căldura din suflete şi vrem să combatem frigul, săptămâna aceasta am ales să oferim promoţii la: jachete Polar, căciuli din fleece şi mănuşi pentru smartphones. Te îmbrăcăm cu jachete foarte colorate, atât de colorate încât încălzesc iarna, cu guler înalt căptuşit şi fermoar de aceeasi culoare, cu buzunare laterale cu fermoar şi manşete elastic, te încălzim cu nişte căciuli care opresc frigul şi, dacă nu poţi rezista şi vrei să îţi foloseşti telefonul, te dotăm şi cu o pereche de mănuşi pentru smartphones. Să ştii însă că ne-am gândit şi la momentele în care te chinui să cureţi gheaţa de pe parbriz – dimineaţa, înainte de a pleca la serviciu sau seara, când te întorci acasă, aşa că racleta cu mănuşă îţi va fi de mare ajutor.

Uşor de personalizat cu logo-ul firmei tale, din materiale de foarte bună calitate, practice, produsele aflate la promoţie pot fi folosite în momentele de bucurie şi de relaxare, promovând brandul tău nu numai în faţa clienţilor tăi, ci şi în faţa prietenilor acestora, a celor alături de care se bucură de magia iernii.

Oferta este limitată!

Comandă la 0740.23.40.40 sau la office@promotop.eu. Vom avea grijă ca brandul tău să fie mereu în faţa ochilor clienţilor şi a partenerilor de afaceri, reamintindu-le cât de benefică şi plăcută este colaborarea cu tine.