Vinul este o stare de spirit

Vinul este o stare de spirit

Scris de: admin Publicat in: Noutati Creat la: 2016-11-22 Hits: 255 Comenteaza: 0

Potrivit lui Homer: „În pâine şi vin stă puterea creatoare a omului. Prin aceasta se deosebesc zeii de omul muritor, căci ei nu au nevoie de hrană şi nici nu beau vinul cel fermecător”. Un pahar cu vin poate fi suficient ca sângele să se înfierbânte şi să înceapă să clocotească, să genereze trăiri intense şi în acelaşi timp căldură, să lege sau apropie prieteni, să dezlege imaginaţia şi să inspire idei celor strânşi în jurul lui, deschizând uşile creaţiei şi visării pentru că, până la urmă, vinul este o stare de spirit.

Aroma unui vin bun te face să oscilezi între putere şi slăbiciune, între mult visatul eden şi iluzoriul infern, te seduce misterios şi te invită la spovedanie, desfătându-te cu  buchetul său.

De ce am pomenit de vin şi de senzaţiile pe care le oferă? ...

Pentru că în serile târzii de toamnă sau iarnă nimic nu se compară cu un pahar cu vin alături de oameni dragi. Iar noi, Agenţia de Publicitate Promotop Iaşi am decis ca, pentru o experienţă unică în savurarea unui vin, promoţia acestei săptămâni să fie reprezentată de seturile de accesorii pentru vin. De foarte bună calitate, elegante, vor fi utile de la deschiderea sticlei, la degustare şi închiderea etanşă pentru servirea ulterioară, iar pentru pasionaţii de vin – cadouri foarte plăcute. Uşor de personalizat cu logo-ul dvs, create pentru toţi cei cărora le place savoarea vinului, produsele pe care vi le propunem zilele acestea vor fi pentru clientul dvs un cadou deosebit, îl vor face să păstreze în amintire colaborarea pe care aţi avut-o, o aveţi şi o puteţi avea în viitor. Cadoul dvs va fi folosit la ocazii speciale, la petreceri, la o cină romantică sau de ce nu, într-un moment de relaxare.

Nu amâna, promoţia este valabilă doar această săptămână! Cere o ofertă contactându-ne la 0740.23.40.40 sau trimiţând un mesaj la office@promotop.eu. Echipa noastră tânără, plină de energie şi creativitate va avea grijă ca logo-ul tău să fie în faţa ochilor partenerilor tăi de afaceri şi să devină cel mai bun ambasador al tău.