Dau un pix pentru o afacere!

Dau un pix pentru o afacere!

Scris de: admin Publicat in: Noutati Creat la: 2016-03-18 Hits: 309 Comenteaza: 0

Agenţia de Publicitate PROMOTOP Iaşi te invită să afli care este adevărata valoare a unui pix personalizat.

De ce? Pentru că PROMOVAREA TA CONTEAZĂ!

Aşa cum ne gândim cu drag la familie, în mintea noastră este şi proiecţia propriei afaceri în viitor, a brandului construit cu trudă şi migală, în care am investit bani, timp şi suflet. Şi vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri, parte integrantă din viaţa lor profesională şi personală. Cum?! Cum poţi fi sigur că brandul tău este mereu proaspăt în memoria clientului tău?!

Echipa Agenţiei de Publicitate Promotop Iasi, cu o vastă experienţă în domeniu, îţi recomandă pixurile personalizate. Acestea reprezintă un mod eficient de a-ţi promova compania, produsul sau brandul, fiind utile în viaţa de zi cu zi, atât la birou, cât şi în timpul liber. Viața e un puzzle făcut din mici amintiri care devin de neuitat uneori datorită rândurilor scrise, iar tu îţi doreşti să fii parte din existenţa clienţilor tăi într-un mod discret şi plăcut. Pixul personalizat este un produs practic şi util, cu multe şanse de a fi păstrat, utilizat, un produs de care te poţi chiar ataşa sentimental!

Oferă-le partenerilor tăi de afaceri ceea ce e mai bun, fiindcă o merită din plin şi oriunde vor folosi pixul inscripţionat cu logo-ul tău, îţi vor face reclamă gratuit. Este cel mai direct şi eficient mod de a le spune cât de mult îi apreciezi şi îi respecţi profesional. Pixurile personalizate, utilizate ca metodă de promovare, vor menţine brandul tău întotdeauna în apropierea clienţilor tăi şi nu numai! Foloseşte-le şi în cadrul firmei tale, ai grijă să fie întotdeauna la vedere!

Transformă cel mai obişnuit instrument de scris într-un ambasador de elită al imaginii tale, trimite-l în misiune pentru a aduce beneficii afacerii tale. Datorită calităţii deosebite a pixului, cei din jur vor fi încântaţi să-l folosească şi chiar să-l ofere mai departe. Alege înţelept! Tânără şi dinamică, echipa noastră îţi oferă cele mai bune sugestii şi soluţii pentru a te diferenţia, pentru a te evidenţia, pentru a fi unic şi de neînlocuit în activitatea clienţilor tăi.

Din metal sau plastic, mai ieftine sau mai scumpe, single sau în seturi de scris, însă toate fiind caracterizate prin eleganţă, cu un design rafinat şi, nu în ultimul rând rezistente, pixurile pe care echipa Promotop Iaşi îţi propune inscripţionarea logo-ului sunt cea mai bună alegere şi garanta vor satisface exigenţele oricărui client! Catalogul Promotop îţi oferă informaţii şi descrieri însoţite de fotografii de o calitate excepţională pentru fiecare model de pix.

Nu uita, sunt câteva sute de modele, într-o gamă variată de forme, mărimi şi culori, de la pixuri clasice/uzuale, la pixuri de colecţie, ideale pentru semnarea documentelor importante, de la pixuri din plastic la cele din lemn de trandafir sau metalice, de la pixuri cu funcţie touchscreen la pixuri având clipuri în forme deosebite, care îţi oferă posibilitatea ca logo-ul tău să arate bine fie că este gravat cu laser sau tampografiat

Util şi în acelaşi timp având un cost redus, pixul personalizat poate fi considerat cel mai vehiculat instrument promoţional. Ţi-ai construit un brand şi vrei ca toţi clienţii tăi să îşi amintească de calitatea excepţională a serviciilor tale şi să apeleze la tine din nou, însă nu vrei să îi agasezi prin diverse mesaje? TU ŞTII că timpul clienţilorului tăi este extrem de important şi vrei să fii mereu în preajma lor! Începe prin a le oferi un pix cu logo-ul tău. Promotop Iaşi îţi oferă o multitudine de posibilităţi pentru a fi aproape de partenerii de afaceri, adaptate bugetului alocat pentru promovare.

Concentrează-te pe plăcerea de a-ţi dezvolta afacerea şi a o ridica la noi standarde de calitate, de promovarea TA ne ocupăm noi! Avem soluţia cea mai bună pentru ca brandul tău să fie cât mai aproape de client, strălucind în mod subtil!

Promovarea ta contează!

Noi, membrii echipei Agenţiei de Publicitate Promotop Iaşi, ştim asta şi vrem ca TU să fii unic pentru clientul tău! Suntem aici pentru tine, pentru a-ţi face viaţa mai frumoasă, deci… nu mai amâna! Răsfoieşte catalogul Promotop şi ideile se vor ivi instantaneu! Pentru a afla mai multe informaţii contactează-ne la 0740.23.40.40 sau trimite-ne un mesaj la office@promotop.eu.