Un nou proiect a venit odata cu primavara!

Un nou proiect a venit odata cu primavara!

Scris de: admin Publicat in: Evenimente Creat la: 2016-03-17 Hits: 226 Comenteaza: 0

Agentia de Publicitate Promotop Iasi si-a scos cei mai buni promoteri la raspandit vesti!

Acestia vor distribui in diverse zone din Iasi, flyere pentru Xerox! Daca ne intalniti pe strada nu ezitati sa luati un flyer, XEROX FACE ANGAJARI!

Colaborarea Agentiei Promotop cu Xerox este una veche si bazata pe comunicare si incredere. In fiecare sezon ii ajutam sa raspandeasca informatii importante in tot Iasiul. Promoterii nostri activi si isteti vor fi pe strazi pe tot parcursul lunii martie. Acestia vor fi coordonati si indrumati indeaproape de colega noastra care se ocupa de organizarea evenimentelor.

Campaniile de distributie flyere sunt foarte eficiente, mesajul dumneavoastra va ajunge cu siguranta la segmentul de public vizat. Avem grija sa coordonam intreg procesul, de la conceperea materialelor, pana la distribuirea acestora. Asadar, este in interesul nostru ca distributia sa se ridice la cel mai inalt nivel si sa atinga obiectivul propus.

Promovarea unei afaceri sau a unei idei este foarte importanta si cu siguranta stii acest lucru. Trebuie sa fii mereu in atentia publicului si sa il faci sa te tina minte, constant sa isi aminteasca cu placere si bucurie de produsele si serviciile tale. O metoda eficienta cu rezultate imediate si costuri mici este distributia stradala a pliantelor. Agentia de Publicitate Promotop Iasi te va ajuta sa concepi orice fel de material care urmeaza a fi distribuit (flyere, pliante, reviste, brosuri, etc.), precum si la segmentarea publicului tinta in functie de diversi indici (varsta, sex, categorie sociala, etc.).

Apeleaza cu incredere la serviciile de promovare oferite de Agentia de Publicitate Promotop Iasi si echipa noastra te vom ajuta sa iti faci afacerea si mai cunoscuta!