Campanie door-hangere Era Park Iasi - martie 2016

Campanie door-hangere Era Park Iasi - martie 2016

Scris de: admin Publicat in: Evenimente Creat la: 2016-03-09 Hits: 206 Comenteaza: 0

In perioada 02.03-05.03, echipa Promotop a ajutat la raspandirea ofertelor Era Park Iasi, prin intermediul pliantelor in clanta usii. Promoterii nostri au fost harnici si in doar 4 zile au reusit sa distribuie 25000 de hangere in anumite zone din Iasi. In aceasta actiune, rolul Agentiei de Publicitate Promotop Iasi a fost de a tipari hangerele si de a pune la dispozitie promoterii cei mai ageri si disciplinati, pentru a îndeplini cu maximă celeritate sarcina încredinţată de echipa Era Park Iasi.

Aceasta actiune a fost strict monitorizata de coordonatorul nostru de evenimente. Inainte sa inceapa campania, colega noastra a tinut un scurt training in care le-a prezentat promoterilor ce au de facut pentru ca totul sa decurga conform planificarii, ce program au de respectat, in ce zone trebuie sa distribuie hangerele si in ce interval orar. Datorita bunei pregatiri si a organizarii de exceptie, misiunea a fost indeplinita cu succes.

Era Park Iasi este unul din colaboratorii nostri principali de mai bine de 3 ani. In tot acest timp am reusit sa derulam campanii de succes, bazate pe o foarte buna comunicare si maxim de profesionalism.

Agentia de Publicitate Promotop Iasi impreuna cu Era Park Iasi va asteapta la cumparaturi rentabile.

Profitati si voi de minunatele oferte ale primaverii!