Catalogul PROMOTOP 2016 – utilitate, diversitate, calitate, excelenţă - PROMOVARE

Catalogul PROMOTOP 2016 – utilitate, diversitate, calitate, excelenţă - PROMOVARE

Scris de: admin Publicat in: Noutati Creat la: 2016-02-23 Hits: 421 Comenteaza: 0

Pentru că PROMOVAREA TA CONTEAZĂ!

UNICITATE! Este cel mai eficient mod de a-ţi promova compania, produsul sau brandul. Echipa Agenţiei de Publicitate Promotop, cu o vastă experienţă în domeniu, este aici pentru tine şi îţi oferă mai mult decât consultanţă, îţi oferă o viziune completă asupra modului unic în care poţi personaliza orice obiect promoţional care să te reprezinte cu adevărat!

Indiferent că este vorba de relaxare sau de o zi încărcată la birou, poţi fi sigur că nu vei fi uitat de clientul tău! Şi aceasta pentru că brandul tău va fi întotdeauna în apropierea sa, aplicat fie pe un obiect practic şi extrem de util în activitatea de zi cu zi: ceasuri, suporturi pentru pixuri, calculatoare de birou; fie pe un produs utilizat în momentele de relaxare, acasă sau în călătorii: o ramă foto, un ceas de perete, un suport lumânări sau un set de accesorii extrem de util în bucătarie, un set de căni pentru ceai / cafea, un set de pahare, o geantă de voiaj, o minge de plajă.

Vei fi parte din activitatea cotidiană a clienţilor tăi, la serviciu şi acasă, într-un mod plăcut şi discret, însă întotdeauna la vedere!

Cum?!

Echipa noastră tânără şi dinamică îţi oferă sugestii şi soluţii pentru a te diferenţia, pentru a fi unic şi de neînlocuit în viaţa clienţilor tăi, iar catalogul Promotop, care conţine un număr impresionant de produse utile în activitatea de promovare şi organizarea de evenimente, exemplifică într-un mod excepţional propunerile pe care ţi le oferim!

Vrei o identitate vizuală de excepţie pentru compania ta?

Catalogul Promotop îţi propune o diversitate de produse, de la uzualele şerveţele umede, la ochelarii Sensvr ce te introduc într-o nouă realitate virtuală 3D, de la pixuri (clasice sau moderne) la fotolii din piele naturală, toate pentru ca brandul tău să devină nu doar cunoscut ci foarte popular.

Promovarea ta contează!

Ştim asta şi vrem ca TU să fii unic pentru clientul tău! Suntem aici pentru tine, pentru a-ţi face viaţa mai frumoasă, deci… nu mai amâna! Răsfoieşte câteva din cele 376 file ale catalogului Promotop şi ideile se vor ivi instantaneu!

Pentru a afla mai multe informaţii contactează-ne la 0740.23.40.40 sau trimite un mesaj la office@promotop.eu.