Eveniment Freidavet: PREVENTIA. SECRETUL SANATATII INDELUNGATE

Eveniment Freidavet: PREVENTIA. SECRETUL SANATATII INDELUNGATE

Scris de: admin Publicat in: Evenimente Creat la: 2015-10-27 Hits: 352 Comenteaza: 0

In data de 24 octombrie, echipa Freida Vet impreuna cu Agentia de publicitate Promotop, au reusit sa realizeze un eveniment de mare succes, in cadrul caruia s-a discutat despre ingrijirea cainilor si pisicilor.

Freida Vet  este o firmă cu profil veterinar, înfiinţată în anul 2006, care, în urma experienţei acumulate de-a lungul anilor dar şi a dedicării şi efortului depus pentru bunăstarea şi sănătatea companionilor necuvântători, a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate firme de acest profil din Iaşi.

In cadrul evenimentului a avut loc si o tombola cu premii, participantii au castigat produse de ingrijire pentru animalutele lor, medicamente. Cu ajutorul Agentiei de publicitate Promotop s-au realizat diverse materiale ce au fost oferite spectatorilor, am realizat carnetele cu sigla Freida Vet, sacose, Roll-up-uri, brelocuri, urne in care s-au introdus biletele pentru tombola, camasi brodate, esarfe. Am reusit sa umplem sala cu iubitori de animale, iar interactiunea proprietar animalut-organizator a fost desavarsita pentru simplele zambete si aplauze ce si-au facut prezenta.

Impreuna cu echipa Freida Vet am decis sa le oferim participantilor cate un mic cadou, am personalizat carnetele si pixuri, brelocuri in forma de catel, aceste mici cadouri au reusit sa aduca zambete pe buzele proprietarilor de animalute. La eveniment a fost si echipa Promotop, unde, evident ca si-a facut simtita prezenta, ajutand la extragerea castigatorilor, la tombola organizata in cadrul seminarului.

Ne bucuram ca am reusit sa fim alaturi de echipa Freida Vet si ca am contribuit la organizarea acestui eveniment, ce s-a dovedit a fi un real succes, acest lucru s-a vazut si in reactia participantilor, care au plecat acasa cu foarte multe informatii utile pentru ei si pentru animalutele lor

.