De ce sa personalizezi produse cu logo-ul firmei tale?

De ce sa personalizezi produse cu logo-ul firmei tale?

Scris de: admin Publicat in: Noutati Creat la: 2015-09-07 Hits: 350 Comenteaza: 0

Produsele promotionale, inscriptionate cu logo-ul firmei tale pot duce la o crestere semnificativa a notorietatii si a increderii pe care clientii o au in brandul tau.

In general, oamenilor le place sa primeasca produse/lucruri gratuite si atractive, in special produse care le pot fi si utile in viata de zi cu zi, pixuri, cani, umbrele, etc. Specialistii in marketing au ajuns la concluzia ca oamenilor nu le place sa primeasca produse de culori inchise, triste, cum ar fi gri, negru, alb; ei sunt atrasi mai mult de divertisment decat de publicitate, sunt impresionati de culori vii, vesele, de aceea, data viitoare cand iti alegi produse pe care le vei personaliza cu logo-ul firmei tale, alege culori tari, vesele, care sa iasa in evidenta. Obiectele promotionale sunt un mijloc foarte bun de transmitere a mesajului dvs, iar daca aveti si o grafica atractiva, cu siguranta va convinge clientul sa pastreze si sa foloseasca cadoul primit si automat acesta va deveni un purtator al mesajului dumneavoastra!

Produsele promotionale se potrivesc oricarui buget si iti ofera o promovare eficienta, de lunga durata si la costuri foarte mici. Astfel, v-am dezvaluit inca unul din motivele pentru care ar trebui sa personalizezi produse promotionale cu logo-ul firmei tale. Secretul este sa iti alegi mai multe materiale pe care sa le personalizezi si nu doar unul singur, trebuie sa alegi produse cu grad cat mai mare de utilitate, precum cani, USB-uri, agende, accesorii pentru casa, cadouri business, in acest fel, produsul tau va fi folosit si vazut zilnic de foarte multe persoane.

Materialele promoționale ar trebui sa fie un element al strategiei de marketing specific oricărei afaceri!