Teambuilding-ul si eficienta in echipa!

Teambuilding-ul si eficienta in echipa!

Scris de: admin Publicat in: Evenimente Creat la: 2015-09-07 Hits: 365 Comenteaza: 0

Echipa Promotop a avut parte de un sfarsit de saptamana plin de aventuri si jocuri, intr-un teambuilding de neuitat! Asadar, in data de 29 August toata lumea si-a luat bagajul si a plecat spre Gura Humorului.

Provocarile au inceput imediat dupa ce am ajuns cu totii la pensiune, unde am organizat diverse jocuri atat in echipe de doua persoane cat si individuale. In timpul acestor activitati, am reusit sa ne dam seama ca suntem o echipa complementara, deoarece imbinarea perfecta a diferitelor experiente de viata si de caractere, duc la perspective diferite si completare reciproca, implicit la idei noi si antrenante. Punctele noastre tari au iesit imediat la iveala - promptitudinea si potentialul creativ al membrilor in rezolvarea problemelor cu care au fost insarcinati, gandirea practica si realista, in elaborarea strategiilor unui proiect, au adus intr-un final rezultate pozitive in cadrul jocurilor in echipa. Astfel, cu totii au reusit sa treaca toate probele cu succes. Aceste activitati ne-au ajutat sa ne cunoastem mai bine si sa realizam cat de ingeniosi si spontani suntem, atunci cand trebuie sa punem un plan in actiune, un plan care sa fie realizabil, sa functioneze si sa aduca rezultate pozitive.

Fetele cele mai curajoase au experimentat parcul de aventura din Gura Humorului, unde au acceptat provocarea tirolienei si a diverselor probe din parcul Arinis!

Seara s-a incheiat cu o cina delicioasa, acompaniata de multe rasete, voie buna si un vin pe masura. In cadrul cinei s-a discutat tot ceea ce am facut peste zi si am ajuns la concluzia ca toate activitatile pe care noi le-am realizat, au fost creative, ne-au ajutat sa comunicam mai usor si ne-a dat mai multa incredere in noi, ca si echipa.

A doua zi, dupa micul dejun, ne-am facut curaj cu totii si am decis sa pornim spre TransRarau. Drept urmare ne-am incolonat masinile si am plecat. Traseul a fost presarat cu obstacole si ne-a tinut cu sufletul la gura, insa peisajele au reusit sa ne distraga de la gandul ca nu vom putea trece in siguranta pe langa alta masina, drumul fiind foarte ingust. In cele din urma, echipa Promotop a reusit sa ajunga in varf, marcand reusita printr-o poza sugestiva.

Acest teambuilding ne-a ajutat sa ne gasim punctele forte, sa ne integram si sa ne cunoastem mai bine si intr-un final sa ne intregim ca si echipa, sa relationam mai eficient si sa ne dam seama ca suntem dependenti unul de celalalt in cadrul agentiei si ca trebuie sa dam tot ce avem mai bun!

Acum clar nu suntem un grup, ci o echipa! Toate pozele le puteti vedea AICI!

 

 

Teambuilding Promotop 2015

Posted by Promotop - Agentie de Publicitate on Sunday, September 6, 2015